Driestroom

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op eigen niveau en in eigen tempo. Iedereen doet bij ons zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.

Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. En in aandacht voor elkaar. We zijn in contact, we luisteren naar wat je zegt en we zien wat je bedoelt. We denken altijd in mogelijkheden en laten ons niet verblinden door beperkingen. Bij ons mag iedereen met zijn eigen, unieke kwaliteiten gewoon zijn wie die is. En we helpen iedereen om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dat doen we aan de hand van ons Alledaags Gelukmodel.

Wonen, leren en werken

Op zo’n 90 kleinschalige locaties in de brede regio van Arnhem en Nijmegen kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Zij krijgen ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast hebben ruim 150 zorgondernemers, verspreid over het hele land, zich in franchisevorm aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of werkinitiatief.

Onze kernwaarden

Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt. Werken bij Driestroom betekent werken bij één van de Beste Werkgevers van 2020 -2021 en daar zijn we heel trots op!

Driestroom als werkgever

Werken, leren, stage lopen, vrijwilliger of maatje zijn bij Driestroom betekent terechtkomen in een eigenzinnige organisatie van en voor mensen. We sluiten onze cliënten in ons hart, werken doelgericht aan hun ontwikkeling en gaan zorgvuldig en adequaat om met hun beperkingen. Benieuwd hoe het is om voor Driestroom te werken? Verschillende collega’s vertellen hun verhaal. Lees hun verhalen hier en word enthousiast!

Alledaags geluk voor iedereen

We communiceren open en eerlijk met elkaar en met alle betrokkenen, zodat we samen tot verantwoorde keuzes, goede ondersteuning en draagvlak bij alle betrokkenen komen. Daarbij werken we niet alleen aan alledaags geluk voor cliënten en assistent-medewerkers, maar ook aan alledaags geluk voor medewerkers. Onze medewerkers, teams en ondernemers vormen het hart van onze organisatie en verdienen alle steun bij het realiseren van onze missie.

Voel je welkom

Iedereen is bij ons welkom. Ongeacht je afkomst, geloof, cultuur, geaardheid, sekse of leeftijd. We hechten veel waarde aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Meer variatie in collega’s betekent meer variatie in visies en oplossingen. En dat zorgt voor meer innovatie, betere resultaten en uiteindelijk een beter beleid. Daarom werken we in divers samengestelde teams waarmee we een inclusieve organisatiecultuur bevorderen.