Moviera

Kom jij werken bij Moviera?

Bij Moviera zetten we ons in voor het voorkomen, bestrijden en stoppen van huiselijk geweld. Dit doen wij met een flinke dosis lef en op een verantwoordelijke en innovatieve manier. We zijn vasthoudend en doen dingen met een no-nonsense houding.

Waar krijg jij energie van?

Het begeleiden van slachtoffers die te maken hebben met huiselijk geweld, mensenhandel maar ook tienermoeders in de opvang is hard werken maar zo bijzonder. Het geeft veel voldoening. Het feit dat je in contact komt met cliënten is soms al een succes op zich. Dat doen we door er voor ze te zijn. Betrouwbaar en beschikbaar zijn door te doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. We helpen ze bij het inzichtelijk maken van hun financiën. Begeleiden naar zelfstandig kunnen doen. Het zit vaak in het gaan doen van dingen. Wij zijn benieuwd waar jij energie van krijgt!

Zet jij met ons de cliënt centraal?

Wil jij kinderen in de opvang de aandacht geven die zij verdienen? Of mensen helpen die slachtoffer zijn van mensenhandel? Bied jij ondersteuning en begeleiding aan mensen die in een onveilige situatie verkeren? Maak je dankbaar gebruik van de ervaringskennis van anderen of die van jezelf? Ben je resultaatverantwoordelijk en omarm je innovatie? En werk je graag samen met allerlei partijen in de keten? Laat ons horen wat jouw bijdrage is.

   

Wie zoeken wij?

Wij zijn regelmatig op zoek naar allround hulpverleners en/of hulpverleners met een specifiek aandachtsgebied. Denk bijvoorbeeld aan materiële dienstverlening, kinderen, trajectbegeleiding opvang en ambulant, mannenopvang/hulpverlening, bureaudiensten (aanmelding en intake) maar ook op het gebied van preventie zoals kennisoverdracht en voorlichting en voor allerlei innovatieprojecten.

Diversiteit

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Voel jij je betrokken en ben je gemotiveerd?

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn gemotiveerd en betrokken, beschikken over (vak) kennis en vaardigheden, zitten goed in hun vel en hebben voldoende energie. Er is een goede werk-privé balans, zijn flexibel en blijvend in ontwikkeling, doel- en resultaatgericht, productief en dragen bij aan een positieve bedrijfscultuur en verlaging van verzuim. Medewerkers staan open om in gesprek te gaan, dragen de visie van de organisatie uit naar klanten en dragen bij aan organisatie doelstellingen en resultaten.