Pro Persona

Even voorstellen:

Pro Persona is als grote GGZ-aanbieder actief in de regio’s Nijmegen, Tiel, Arnhem en Ede. Wij helpen mensen met een psychische hulpvraag. Met hart voor de zorg en verstand van behandelen.


Goed werkgeverschap
Goed werkgeverschap is cruciaal. We streven ernaar om goede mensen aan te trekken en willen voor die mensen een interessante werkgever zijn, die boeiend en afwisselend werk te bieden heeft. We bieden onze medewerkers kansen, uitdagingen en mobiliteit. Aansluiting bij de Werkgeverij past hier prima bij!
Wij investeren in deskundigheidsbevordering en bieden hier faciliteiten voor. Er is specifieke aandacht voor de beroepsgroep van de verpleegkundigen. Er zijn interne opleidingen rondom thema’s voor zorgverleners en ondersteuners en er is een gezamenlijk opleidingstraject voor het leidinggevende kader.

Onze ambitie: effectieve behandeling en mensen snel de juiste zorg bieden

We bieden steeds de meest effectieve behandeling om mensen écht vooruit te helpen. Dus niet alleen gericht op klachten maar ook op de manier waarop de cliënt daarmee omgaat en mee leeft, en op het versterken van de eigen kracht. We zoeken steeds de aanpak waarmee we mensen zo kort als mogelijk en zo lang als nodig behandelen. Met het meest passende team van collega’s en netwerkpartners, zodat we efficiënt werken. Want mensen die bij ons aankloppen hebben nú hulp nodig en wij willen ze zo snel mogelijk helpen.