Siza

Wij zijn er voor iedereen

Een eigen leven leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Niet voor mensen die leven met een beperking of chronische ziekte.

Bij Siza denken we in mogelijkheden. Siza ondersteunt op de momenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtje in de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening. En van dagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden van een betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensen uit om hun grenzen te verleggen, als dat kan. En als innovatie en techniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruik van.

Waar we werken

Met ruim 2600 collega’s werken we elke dag aan de zorg en ondersteuning voor meer dan 3500 cliënten. Dat doen we op 150 verschillende locaties in Gelderland en Noord-Brabant. Bij Siza werken we met multidisciplinaire teams met begeleiders, verpleegkundigen en behandelaren. Verschillende specialisten, onder andere op het gebied van financiën, personeel, vastgoed, ICT, marketing & communicatie,  ondersteunen deze teams. Samen zorgen we er voor dat de cliënten de juiste begeleiding krijgen.

Hoe we werken

Al onze zorg en ondersteuning begint met een goed gesprek. Want we kunnen pas iets betekenen voor een ander, als we begrijpen wat die ander nodig heeft. Met cliënten, ouders en verwanten zijn we daarover continu in dialoog. Wat kan iemand zelf? Wat kan iemand leren? Wie kan daarbij ondersteunen? En hoe? Welke behandeling of begeleiding past het beste? Of is een technologische oplossing het antwoord op de vraag? We hebben onze manier van werken vastgelegd in ons kwaliteitshandvest.

Samen met jou komen we verder

Als medewerker van Siza krijg je kansen en ruimte om je vakkennis op peil te houden en je te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je goed bent in wat je doet, dat je er plezier in hebt en dat je je vitaal voelt. Daarover zijn we vaak met elkaar in gesprek. Want alleen dan kunnen we samen de zorg en ondersteuning bieden die cliënten nodig hebben.

Met Siza College helpen we jou in je ontwikkeling. Je kunt er terecht voor verschillende programma’s, e-learningmodules, trainingen, intervisie en coaching. Of je nou kennis zoekt over specifieke doelgroepen, of handvatten om beter in balans te blijven, je kunt gebruik maken van een groot en gevarieerd aanbod. Zo vergroot je je vakkennis én kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

Kennis kun je ook extern halen. Dus wil je een opleiding of training doen die we niet intern aanbieden? Dan kun je vaak bij onze externe partners terecht. In veel gevallen betaalt Siza dan (een deel van) je opleiding of training. Bijvoorbeeld als je een leergang Autisme volgt bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, of een opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of 5.

We investeren graag in jouw gezondheid en vitaliteit. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten die ertoe bijdragen dat je lekker in je vel zit.

Stagiair, leerling of zij-instromer

Als student krijg je bij Siza de mogelijkheid om brede ervaring op te doen en kennis te maken met allerlei facetten van werken in de gehandicaptenzorg. Er zijn diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een praktijkplaats binnen een woonlocatie of een locatie voor dagbesteding.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via de chat, via 088 377 9144 of kijk op werken@siza.nl. Daar lees je ook over de wekelijkse  Meet & Match waar we je informeren over het werken bij Siza

werken@siza.nl

https://www.youtube.com/watch?v=pkhiG9W3AZY