Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word jeugdzorgwerker pleegzorg

11 december 2023 @ 19:00 - 21:00
Gratis
Entrea lindenhout, Hertog Reinaldlaan 80, Tiel
Evenementen

Registreren

Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Soms kunnen kinderen, door uiteenlopende redenen, tijdelijk of voor langere tijd niet in hun eigen gezin wonen. Of niet alle dagen in de week of in de maand. Deze kinderen kunnen terecht in een pleeggezin. Lijkt het je interessant om deze kinderen, hun ouders en hun pleeggezinnen te begeleiden? Dan zien we je graag bij onze bijeenkomst op maandag 11 december. Ook als je nog geen ervaring hebt in de jeugdhulpverlening.

Op de avond hoor je van verschillende jeugdzorgwerkers pleegzorg over het veelzijdige werk. Daarnaast kan je in gesprek met elkaar gaan en de sfeer proeven. Er is uiteraard ook ruimte om vragen te stellen.

We ontmoeten je graag met koffie, thee en wat lekkers
De bijeenkomst vindt plaats bij entrea lindenhout aan de Hertog Reinaldlaan 80 in Tiel, op maandag 11 december van 19:00 tot 21:00 uur.

Aanmelden kan bij Lisa Samson, via l.samson@entrealindenhout.nl. Fijn is als je je naam, telefoonnummer, huidige functie en opleidingsniveau benoemt. Lukt het je niet om fysiek aanwezig te zijn? Dan bieden we je graag de optie aan om via Teams aan te sluiten of telefonisch contact met je op te nemen. Geef het aan in je aanmelding als je hier gebruik van wil maken.

Alvast meer lezen over de functie?