Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Werken met het traumaprotocol (TRAP)

24-05-2024
Gratis
Horalaan 5 te Ede
Scholing

Registreren

Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Leer werken met het cognitief gedragstherapeutisch protocol TRAP (Training in affectieve en interpersoonlijke Regulatievaardigheden voor meervoudig getraumatiseerde Adolescenten – Protocol) voor de behandeling van jongeren tussen de 12 en 21 jaar die door meervoudige en interpersoonlijke traumatisering klachten hebben ontwikkeld.
De focus van de interventie ligt op het trainen van emotieregulatie vaardigheden en interpersoonlijke vaardigheden. Het protocol kan deel uitmaken van een traumabehandeling en biedt de therapeut de mogelijkheid om de behandeling op de jongere af te stemmen. Door oefeningen, verwerkingsopdrachten, rollenspellen en het trainen van vaardigheden werkt de jongere aan doelen die voor hem of haar relevant zijn in alledaagse situaties.
De training is bedoeld voor : (GZ-)psychologen, orthopedagogen(-generalist), klinisch (neuro) psycholoog, psychotherapeuten, kinder- en jeugdpsychiaters, cognitief gedragstherapeutisch werkers en sociaal psychiatrisch verpleegkundige.

Medewerkers werkzaam bij partner organisaties van De Werkgeverij kunnen kostenloos deelnemen. Het aantal inschrijvingen vanuit De Werkgevrij is maximaal twee.
Maak je deelname kenbaar door een mail te sturen naar academie@karakter.com.