Terugblik Talentenmarkt 22-11-2019

Wil je meer weten over jouw loopbaanmogelijkheden bij een van de zorg- en welzijnswerkgevers van de Werkgeverij? Zo begon de uitnodiging voor de Talentenmarkt. Een ‘markt’ waarbij (toekomstige) zorg- en welzijnsprofessionals konden kennismaken met werkgevers in deze sector. De aanwezige werkgevers waren allen aangesloten bij de Werkgeverij. Ruim 100 mensen kwamen af op deze uitnodiging om kennis te maken!

Onder het motto ‘Werk zoekt talent’ stonden werkgevers andersom te solliciteren op talenten. Zoals Heleen Dijksterhuis (Beleidsadviseur bij Jeugdbescherming Gelderland) het zei: “Niet afwachten tot sollicitanten bij ons aankloppen, maar zelf een bijeenkomst regelen en zelf onze organisaties pitchen bij hen… hoe mooi is dat!” En ook werknemers zagen het voordeel ervan in: “het was zeer waardevol om je toekomstige werkgever en collega’s te ontmoeten in een ongedwongen sfeer”.

Daarnaast konden de geïnteresseerden op het ontmoetingsplein een CV check laten doen, een foto maken bij een professionele LinkedIn fotograaf en in gesprek met loopbaancoaches van Sterk in je werk.

Zowel werknemers als werkgevers gingen enthousiast naar huis, mét een klein presentje, gemaakt door de cliënten van Iriszorg.

Talentenmarkt