Waarom aanmelden?

Als medewerker van een van de aangesloten organisaties bij de Werkgeverij, heb je veel voordelen. Wanneer je je aanmeldt voor de Werkgeverij, heb je toegang tot de Marktplaats. Hier vind je vacatures, kun je jouw talent in beeld brengen bij de werkgevers en kun je je inschrijven voor verschillende scholingen en evenementen.

 

Vacatures Vacaturebank
Als (toekomstig) werknemer bij één van de leden van de Werkgeverij vergroot je jouw werkzekerheid, ontwikkel je kennis en een netwerk en houd je beter regie op je loopbaan. Zie je een leuke vacature, solliciteer dan direct. Ben je werkzaam bij één van de leden van de Werkgeverij? Vermeld dit dan duidelijk in de motivatiebrief, je hebt dan namelijk voorrang op kandidaten die niet bij leden van de Werkgeverij werken!
Competenties Breng je talent in beeld
Via jouw Marktplaats kunnen je jouw talent 3 maanden onder de aandacht brengen bij de werkgevers. Vul je profiel zo volledig mogelijk in, met bijvoorbeeld een CV, foto of een video. Hoe meer je invult, hoe sneller je gevonden wordt! Klik vervolgens op ‘Plaats mijn talent op de Marktplaats’ en je talent is direct zichtbaar voor werkgevers van de Werkgeverij. De werkgever kan dan naar jou solliciteren. Ga hier naar jouw profiel en breng jouw talent in beeld!

Let op: jouw profiel is alléén zichtbaar voor de werkgevers.

Kalender
Op de kalender vind je alle activiteiten van de Werkgeverij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende loopbaanwerkplaatsen die dit jaar worden georganiseerd.
Scholing
Alle werkgevers stellen scholing beschikbaar binnen de Werkgeverij. Daarmee kun je je kennis en vaardigheden vergroten en kun je vakgenoten ontmoeten. Je vindt de beschikbare scholing op de Marktplaats, daar kun je je direct aanmelden.