Hoe werkt het?

Als medewerker van een van de aangesloten organisaties bij de Werkgeverij, heb je veel voordelen. Wanneer je je aanmeldt voor de Werkgeverij (dat kan hier), heb je toegang tot de Marktplaats. Hier vind je vacatures, kun je jouw talent in beeld brengen bij de werkgevers en kun je je inschrijven voor verschillende scholingen en evenementen.

 

Vacatures Vacaturebank
Als (toekomstig) werknemer bij één van de leden van de Werkgeverij vergroot je jouw werkzekerheid, ontwikkel je jouw kennis en netwerk en houd je beter regie op jouw loopbaan. Zie je een leuke vacature, solliciteer dan direct. Ben je lid bij één van de leden van de Werkgeverij? Vermeld dit dan duidelijk in jouw brief!
Competenties Breng jouw talent in beeld
Via jouw Marktplaats kunnen je jouw talent 3 maanden onder de aandacht brengen bij werkgevers. Vul jouw profiel zo volledig mogelijk in, met bijvoorbeeld een CV, foto of zelfs een video. Hoe meer je invult, hoe sneller je gevonden wordt! Klik vervolgens op ‘Plaats mijn talent op de Marktplaats’ en jouw talent is direct zichtbaar voor werkgevers van de Werkgeverij. De werkgever kan dan solliciteren naar jouw talent. Let op: als werknemer kun je géén profielen van anderen zien. Ga hier naar jouw profiel en breng jouw talent in beeld!
Kalender
Op de kalender vind je alle activiteiten die de Werkgeverij organiseert.
Scholing
Aangesloten werkgevers stellen hun scholing beschikbaar voor werknemers van deelnemende organisaties van de Werkgeverij. Op deze manier werken we aan kwaliteitsverbetering van zorg en dienstverlening en de inzetbaarheid van de werknemers. De aangesloten werkgevers zetten de beschikbare scholing op de Marktplaats.