VOORDELEN WERKGEVERS

Is jouw organisatie op zoek naar mogelijkheden om over- en onderbezetting flexibel op te vangen? Dat kan door samen te werken in ‘de Werkgeverij’. Samen met andere organisaties vorm je een samenwerkingsverband en realiseer je een duurzame, flexibele schil van goed gekwalificeerde werknemers. Daarnaast organiseren we regelmatig gezamenlijke wervingsactiviteiten. Jouw organisatie blijft hierdoor verzekerd van goede kwaliteit van zorg en dienstverlening en met elkaar werk je aan een stabiele, regionale arbeidsmarkt.

Aansluiten bij het samenwerkingsverband betekent dat je als werkgevers actief samen vorm en inhoud geeft aan de gezamenlijke ambities. Al het werk dat je intern niet ingevuld krijgt deel je (ook) via ‘de Werkgeverij’. Ook stel je jouw werknemers in de gelegenheid zich op vrijwillige basis aan te melden voor deelname aan gezamenlijke activiteiten. Daarnaast deel je interne scholing met elkaar waardoor kennis verbreed wordt. Samenwerken in ‘de Werkgeverij’ heeft veel voordelen voor jou als werkgever:

Goed werkgeverschap
Werkzekerheid bieden aan talenten
Flexibel inspelen op over- of onderbezetting
Gekwalificeerde werknemers
Goede zorg borgen voor cliënten

Nieuwsgierig geworden naar wat de samenwerking voor jouw organisatie kan betekenen en of ‘de Werkgeverij’ voor jouw organisatie interessant kan zijn? Neem dan contact op met de programmamanager via het contactformulier.