Waarom een profiel aanmaken?

De Werkgeverij is een samenwerkingsverband van werkgevers in het sociaal domein in Gelderland. Op de homepagina zie je welke werkgevers samenwerken in ‘de Werkgeverij’. Als (toekomstig) werknemer van een van deze werkgevers heb je veel voordelen. Ook als je nog niet werkzaam bent bij een van de werkgevers kun je van veel onderdelen van ‘de Werkgeverij’ gebruik maken. Wanneer je een profiel aanmaakt voor ‘de Werkgeverij’, heb je rechtstreeks toegang tot de verschillende onderdelen van de website zoals vacatures, Talent in beeld en scholing. Via Talent in beeld kun je jouw talenten in beeld brengen bij de werkgevers en kunnen zij solliciteren naar jou.

 

Breng je talent in beeld
Via Talent in beeld kunnen je jouw talent drie maanden onder de aandacht brengen bij de werkgevers. Vul je profiel zo volledig mogelijk in, met bijvoorbeeld een CV, foto of een video. Hoe meer je invult, hoe sneller je gevonden wordt! Klik vervolgens op ‘Plaats mijn talent en je talent is direct zichtbaar voor de werkgevers. De werkgever kan dan naar jou solliciteren. Ga hier naar jouw profiel en breng jouw talent in beeld! Let op: jouw profiel is alléén zichtbaar voor de samenwerkende werkgevers. Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.
Vacaturebank
Onder Vacatures vind je alle vacatures van de samenwerkende werkgevers.
Als (toekomstig) werknemer bij één van die werkgevers vergroot je jouw werkzekerheid, ontwikkel je kennis en een netwerk en houd je beter regie op je loopbaan. Zie je een leuke vacature, solliciteer dan direct.
Ben je werkzaam bij één van de samenwerkende werkgevers? Vermeld dit dan duidelijk in de motivatiebrief.
Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.
Videonetwerkgesprek
Onder Videonetwerkgesprek kun je een vrijblijvend netwerkgesprek aanvragen met de contactpersoon van ‘de Werkgeverij’.
Wanneer je je inschrijft op een geselecteerd tijdslot ontvang je daarna in je mailbox een link naar het videonetwerkgesprek op het aangevraagde tijdstip.
Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.
Maak werk van je loopbaan

Onder Maak werk van je loopbaan vind je handige formats zoals een CV. Daarnaast tref je daar informatie over het loopbaanaanbod voor werknemers van de samenwerkende werkgevers binnen ‘de Werkgeverij’.
Evenementen
Onder Evenementen vind je alle activiteiten van ‘de Werkgeverij’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende talentenmarkten die worden georganiseerd.
Scholing/Workshops
Onder Scholing/workshops stellen de samenwerkende werkgevers hun eigen interne scholing en workshops beschikbaar binnen het samenwerkingsverband. Daarmee kun je je kennis en vaardigheden vergroten en kun je vakgenoten ontmoeten.
Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd en is exclusief voor werknemers de onder de naam ‘de Werkgeverij’ samenwerkende werkgevers.
Nieuws
Onder nieuws tref je alle laatste berichten van ‘de Werkgeverij’.

 

Maak een profiel aan

 

Voordelen

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Wil jij jouw talenten en kwaliteiten ook ergens anders inzetten? Misschien omdat je nieuwsgierig bent hoe het er in een andere organisatie aan toe gaat, of omdat je op zoek bent naar ander werk? Dan is deelnemen aan de Werkgeverij echt iets voor jou! Zo vergroot je jouw kans op werkzekerheid. Ook kun je jouw kennis en netwerk uitbreiden door middel van bijvoorbeeld scholing.

Meld je snel aan en maak gebruik van alle voordelen:

Maak jouw talent bekend
Vergroot jouw kennis en netwerk
Doe brede ervaring op
Houd regie op je loopbaan
Ben je (nog) niet werkzaam bij één van de samenwerkende werkgevers? Ook dan kun je meedoen! Je ontvangt dan alle vacatures en je kunt jouw talent aanbieden aan de werkgevers.