Waarom een profiel aanmaken?

De Werkgeverij is een samenwerkingsverband van werkgevers in het sociaal domein in Gelderland. Op de homepagina zie je welke werkgevers zijn aangesloten bij de Werkgeverij. Als (toekomstig) werknemer van een van de aangesloten organisaties bij de Werkgeverij, heb je veel voordelen. Ook als je nog niet werkzaam bent bij een van de aangesloten werkgevers kun je van veel onderdelen van de Werkgeverij gebruik maken. Wanneer je een profiel aanmaakt voor de Werkgeverij, heb je rechtstreeks toegang tot de verschillende onderdelen van de website zoals vacatures, talent in beeld en scholing. Via Talent in beeld kun je jouw talenten in beeld brengen bij de werkgevers en kunnen zij solliciteren naar jou.

 

Breng je talent in beeld
Via Talent in beeld kunnen je jouw talent 3 maanden onder de aandacht brengen bij de werkgevers. Vul je profiel zo volledig mogelijk in, met bijvoorbeeld een CV, foto of een video. Hoe meer je invult, hoe sneller je gevonden wordt! Klik vervolgens op ‘Plaats mijn talent en je talent is direct zichtbaar voor werkgevers van de Werkgeverij. De werkgever kan dan naar jou solliciteren. Ga hier naar jouw profiel en breng jouw talent in beeld! Let op: jouw profiel is alléén zichtbaar voor de werkgevers. Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.
Vacaturebank
Onder Vacatures vind je alle vacatures van de aangesloten leden.
Als (toekomstig) werknemer bij één van de leden van de Werkgeverij vergroot je jouw werkzekerheid, ontwikkel je kennis en een netwerk en houd je beter regie op je loopbaan. Zie je een leuke vacature, solliciteer dan direct.
Ben je werkzaam bij één van de leden van de Werkgeverij? Vermeld dit dan duidelijk in de motivatiebrief.
Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.
Videonetwerkgesprek
Onder Videonetwerkgesprek kun je een vrijblijvend netwerkgesprek aanvragen met de contactpersoon van de Werkgeverij.
Wanneer je je inschrijft op een geselecteerd tijdslot ontvang je daarna in je mailbox een link naar het videonetwerkgesprek op het aangevraagde tijdstip.
Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd.
Maak werk van je loopbaan

Onder Maak werk van je loopbaan vind je handige formats zoals een CV. Daarnaast tref je daar informatie voor loopbaanaanbod voor werknemers van aangesloten werkgevers.
Evenementen
Onder Evenementen vind je alle activiteiten van de Werkgeverij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende talentenmarkten die dit jaar worden georganiseerd.
Scholing/Workshops
Onder Scholing/workshops stellen de aangesloten werkgevers scholing en workshops beschikbaar binnen de Werkgeverij. Daarmee kun je je kennis en vaardigheden vergroten en kun je vakgenoten ontmoeten.
Deze pagina is alleen zichtbaar als je bent ingelogd en is exclusief voor werknemers van aangesloten werkgevers.
Nieuws
Onder nieuws tref je alle laatste berichten van de Werkgeverij.

 

Maak een profiel aan

 

Voordelen

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Wil jij jouw talenten en kwaliteiten ook ergens anders inzetten? Misschien omdat je nieuwsgierig bent hoe het er in een andere organisatie aan toe gaat, of omdat je op zoek bent naar ander werk? Dan is deelnemen aan de Werkgeverij echt iets voor jou! Zo vergroot je jouw kans op werkzekerheid, maar ook kun je jouw kennis en netwerk uitbreiden door middel van bijvoorbeeld scholing.

Meld je snel aan en maak gebruik van alle voordelen:

Maak jouw talent bekend
Vergroot jouw kennis en netwerk
Doe brede ervaring op
Houd regie op je loopbaan
Ben je (nog) niet werkzaam bij één van de werkgevers van de Werkgeverij? Ook dan kun je meedoen! Je ontvangt dan alle vacatures en je kunt jouw talent aanbieden aan de leden.