Wie zijn Wij

De Werkgeverij is een innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in het sociaal domein in Gelderland. In dit unieke arbeidsmarktconcept vormen elf werkgevers samenwerkingspartners.

De betrokken werkgevers werken met behoud van ieders zelfstandigheid op een aantal terreinen samen. Zo delen zij onderling werk, talent en scholing, gebaseerd op modern werkgever- en werknemerschap en vertrouwen. Hun werknemers kunnen zich op basis van vrijwilligheid aanmelden en zich beschikbaar stellen voor ander werk en/of opdrachten bij een van de andere werkgevers in het samenwerkingsverband. Op deze manier kunnen werkgevers flexibel inspelen op onder- en overbezetting, krijgen werknemers meer werkzekerheid en kunnen zij hun inzetbaarheid vergroten. Hiermee blijft de kwaliteit van zorg en dienstverlening voor cliënten gewaarborgd. Ook als je (nog) niet werkzaam bent bij een van de samenwerkende werkgevers van de Werkgeverij kun je een profiel aanmaken en gebruik maken van bijna alle faciliteiten.

 

De Werkgeverij zijn wij:

De volgende werkgevers werken samen onder de naam ‘de Werkgeverij’:

 

Wil jij als werkgever weten wat de samenwerking voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je weten hoe jouw organisatie ook kan meedoen aan de samenwerking? Laat dan via dit formulier een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wat doet de Werkgeverij?

 

Delen van werk en opdrachten

De samenwerkende werkgevers trekken op een aantal terreinen samen op onder de naam de Werkgeverij. Dit houdt meer concreet in dat zij werk en/of opdrachten die zij niet in hun eigen organisatie kunnen invullen, aanbieden op de gezamelijke website van de Werkgeverij. Dit aanbod verzenden wij wekelijks via een vacatureoverzicht naar alle (toekomstige) werknemers die een profiel hebben aangemaakt op deze website. De samenwerkende werkgevers bieden de bij hun werkzame werknemers de mogelijkheid om door middel van detachering in dienst te blijven.

MATCH!

Zie je als werknemer een leuke vacature of passende opdracht? Dan kun je rechtstreeks solliciteren bij de betreffende organisatie of contact leggen via de Werkgeverij. Bij een wederzijdse klik kun je aan de slag. Wanneer je als werknemer gebruik wilt maken van de mogelijkheden van terugkeergarantie of detachering, dan meld je dit eerst bij jouw huidige werkgever. De nieuwe werkgever, jij en jouw huidige werkgever komen vervolgens samen tot overeenstemming over de juiste vorm.

Terugkeergarantie en detachering

Ben je in dienst van een van de werkgevers van de het samenwerkingsverband en wil je gebruik maken van een terugkeergarantie of een detacheringsperiode, dan meld je dit op tijd bij zowel de huidige werkgever als de (potentieel) nieuwe werkgever. Samen komen jullie de juiste vorm overeen. Detachering en terugkeergarantie geldt voor maximaal 1 jaar.

Scholingsmogelijkheden

De samenwerkende werkgevers stellen via deze website hun reguliere interne scholing beschikbaar voor al hun werknemers. Op deze manier werken we aan kwaliteitsverbetering van zorg en dienstverlening en de inzetbaarheid van de werknemers.

Evenementen

‘De Werkgeverij’ organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor (toekomstige) werknemers, zoals een talentenmarkt, de digitale werkweek of een vitalitieitsweek. Onder evenementen vind je de activiteiten die op korte termijn georganiseerd worden.

Loopbaan

Op de website vind je een aantal handige tips en documenten voor als je wilt werken aan je Loopbaan. Ook kun je een videonetwerkgesprek aanvragen. Voor werknemers werkzaam bij een van de samenwerkende werkgevers is er een speciaal aanbod voor loopbaancoaching. Hierbij werken we samen met de loopbaanbegeleiding van de WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn.

Talent in Beeld

(Toekomstig) werknemers kunnen op deze website hun talenten drie maanden onder de aandacht brengen bij alle samenwerkende organisaties van ‘de Werkgeverij’. De werkgever kan dan solliciteren naar deze talenten.

 

Enthousiast geworden? Maak dan een profiel aan en ontdek nog veel meer  Maak een profiel aan