Wie zijn Wij

De Werkgeverij is een innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in het sociaal domein in Gelderland. In dit unieke arbeidsmarktconcept vormen de deelnemende werkgevers samenwerkingspartners.

De partners delen onderling werk, talent en scholing, gebaseerd op modern werkgever- en werknemerschap en vertrouwen. Hun werknemers kunnen zich op basis van vrijwilligheid aanmelden en zich beschikbaar stellen voor ander werk en/of opdrachten bij andere deelnemende werkgevers. Op deze manier kunnen werkgevers flexibel inspelen op onder- en overbezetting, krijgen werknemers meer werkzekerheid en kunnen zij hun inzetbaarheid vergroten. Hiermee blijft de kwaliteit van zorg en dienstverlening voor cliënten gewaarborgd. Ook als je (nog) niet werkzaam bent bij een van de werkgevers van de Werkgeverij kun je een profiel aanmaken en gebruik maken van bijna alle faciliteiten.

 

De Werkgeverij zijn wij:

De volgende werkgevers vormen samen de Werkgeverij:

 

Wil jij als werkgever weten wat de Werkgeverij voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je weten hoe je kan aansluiten? Laat dan via dit formulier een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wat doet de Werkgeverij?

 

Delen van werk en opdrachten

Leden van de Werkgeverij zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Dit houdt onder andere in dat zij werk en/of opdrachten die zij niet intern kunnen invullen, aanbieden op de website van de Werkgeverij. Dit aanbod verzendt de Werkgeverij wekelijks via een vacatureoverzicht naar alle (toekomstig) werknemers die een profiel hebben aangemaakt op deze website. De Werkgeverij biedt de mogelijkheid voor werknemers die werkzaam zijn bij een van de leden, om door middel van detachering in dienst te blijven van de huidige werkgever.

MATCH!

Zie je als werknemer een leuke vacature of passende opdracht? Dan kun je rechtstreeks solliciteren bij de betreffende organisatie of contact leggen via de Werkgeverij. Bij een wederzijdse klik kun je aan de slag. Wanneer je als werknemer gebruik wil maken van de mogelijkheden van terugkeergarantie of detachering, dan meld je dit eerst bij jouw huidige werkgever. De nieuwe werkgever, jij en jouw huidige werkgever komen vervolgens samen de juiste vorm overeen.

Terugkeergarantie en Detachering

Ben je in dienst van een van de aangesloten werkgevers van de Werkgeverij en wil je gebruik maken van een terugkeergarantie of een detacheringsperiode, dan meld je dit op tijd bij zowel de huidige werkgever als de (potentieel) nieuwe werkgever. Samen komen jullie de juiste vorm overeen. Detachering en terugkeergarantie geldt voor maximaal 1 jaar.

Scholingsmogelijkheden Aangesloten werkgevers stellen via deze website hun reguliere interne scholing beschikbaar voor werknemers van deelnemende organisaties van de Werkgeverij. Op deze manier werken we aan kwaliteitsverbetering van zorg en dienstverlening en de inzetbaarheid van de werknemers. De scholing is exclusief beschikbaar voor werknemers van aangesloten werkgevers!
Evenementen

De Werkgeverij organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor (toekomstig) werknemers, zoals een talentenmarkt, de digitale werkweek of een vitalitieitsweek. Onder evenementen vindt je de activiteiten die op korte termijn georganiseerd worden.

Loopbaan

Op de website vind je een aantal handige tips en documenten voor als je wilt werken aan je Loopbaan. Ook kun je een videonetwerkgesprek aanvragen. Voor werknemers van aangesloten leden is er een speciaal aanbod voor loopbaancoaching, hierin werken we samen met de loopbaanbegeleiding van de Werkgeversvereniging WZW.

Talent in Beeld

(Toekomstig) werknemers kunnen hun talenten drie maanden onder de aandacht brengen bij alle bij de Werkgeverij aangesloten organisaties. De werkgever kan dan solliciteren naar deze talenten.

 

Enthousiast geworden? Maak dan een profiel aan en ontdek nog veel meer  Maak een profiel aan